PetSmile

PetSmile

Fa-ti cel mai bun prieten sa zambeasca din nou

Cabinet veterinar

 

 

In cadrul cabinetului veterinar pacientii nostri beneficiaza nu doar de metode de diagnostic si tratament de cea mai buna calitate, ci si de afectiunea si intelegerea noastra. Nu numai cainele si pisica dvs. ci si porcusorii de Guinea, hamsterii, soriceii, iepurasii, testoasele si reptilele in general, papagalii, dihorii, pestii de acvariu, dar si alte animalute vor fi bine primite si bine tratate, fiecare in parte.

Clinica Petsmile dispune de posibilitati de investigare prin ecografie, analize de laborator pentru sange si urina, examene dermatologice .

Oferim zilnic consultatii , vaccinari, deparazitari, microcipare, completari pasapoarte, datartraje sau extractii dentare.

In cadrul departamentului de chirurgie putem efectua interventii chirurgicale pe cavitatea abdominala , pe tesuturile moi, precum si osteosinteze.

Microscop Olympusecograf Aquila Esaote Pie Medical

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cabinet Veterinar Sector 4Cabinet Veterinar Sector 4

 

 

 

 

 

 

 

Precizare importanta: pe alte site-uri o sa regasiti numele dr. medic  veterinar Catalin Manea folosit ilegal in rubricile de sfaturi pentru detinatorii de animale. Mentionam ca  dr.  Catalin Manea isi desfasoara activitatea exclusiv in cadrul clinicii veterinare Petsmile [ Costa Vet si Vet Help Services ] si nu are nicio alta afiliere sau colaborare cu alte site-uri in afara de petsmile.ro .

© 2008 PetSmile.ro. Toate drepturile rezervate. PetSmile is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).